Kaip kasdien atrodyti stilingai, neišleidžiant daug pinigų?

Kaip kasdien atrodyti stilingai, neišleidžiant daug pinigų?

Turbūt didžiausia moters problema, neturiu kuo apsirengti. Tai pasakytų kas antra moteris, nors atrodo spintoje jau nėra vietos. Tiesa?

Mes atskleisime Jums puikų būdą, kuris padės Jums atrodyti stilingai kasdien ir atsidarius savo spintą mėgausitės pasirinkimu. Puiku tiesa!

Dažniausiai visos moterys mėgstame tvarką savo drabužinėje, palaidinės guli krūvelėje su palaidinėmis, kelnės prie kelnių ir t.t. ir tai atrodo gražu ir patogu. Bet …. Ar teko kur skubėti ir ieškoti kuo apsirengti, ir kokia tvarka liko po paieškos? Ir vėl eilinį kartą nusivylėte ir galvojote na ir vėl nėra kuo apsirengti.

Taigi rekomenduojame skaityti atidžiai ir tuo pačiu vis žvilgtelėti į savo spintą, pabandykite visa tai pritaikyti praktiškai ir tai Jus labai nustebins.

  1. Rekomenduojame drabužinėje laikyti ne pavienius sulankstytus drabužius krūvelėmis, bet sugrupuotus kaip derinius.  Taip visada rasite kuo apsirengti, derinius lengvai galėsite keisti, nes dažniausiai pakeitus nors vieną detalę aprangoje, Jūs gaunate visai kitą išvaizdą. Puiku, jei Jūsų sukurti deriniai gali būti pakabinti ant pakabos, taip bus dar lengviau ir patogiau Jums.
  2. Dažnai keiskite savo sukurtų derinių detales viena su kita ir kurkite vis naujesnius derinius – nustebsite, kaip aplinkiniai tai pastebės, nors tai rūbai iš Jūsų spintos. Taip derinant rūbai mažiau atsibosta, atrandate vis skirtingą stilių, sukuriate namuose vis skirtingą savo įvaizdį. Juk kartais pakanka pakeisti tik diržą, papuošalą, ar rankinę, arba priderinti  kitus batus ir štai Jums nauja aš.
  3. Norite atsinaujinti, ieškote sau kažko gražaus, pirkite ne kaip vieną atskirą detalę, o kaip naują derinį, kurį bus lengva derinti ir keisti su kitu jau turimu deriniu, nebijokite ryškių spalvų, tai pagyvins Jūsų stilių, įneš žaismingumo ir atrodysite gražiai kasdien.

 

Pabandykite tai pasidaryti savo drabužinėje ir tai tikrai Jus nustebins, pamatysite kaip patogu ir smagu, atsidarius savo spintą rasti iš karto kuo apsirengti, nebereikia sukti galvos, o kai matote visą derinį lengvai jį pakoreguosite arba įsigysite kažką naujo, kad sukurtą derinį atnaujinti.

Nuo šiol komplimentų susilauksite kasdien, atrodysite nuostabiai.

Mes sukūrėme elektroninę parduotuvę  Step&Step moterims, kurios ieško naujų stilingų detalių savo kuriamam stiliui. Kruopščiai atrenkame ir kasdien papildome asortimentą, kad visada būtų smagu čia grįžti vėl ir vėl. Smagu kai viską galima derinti vienoje vietoje.

Jei manote, kad Jums jau laikas atsinaujinti, ar sukūrėte derinį, kuriam ieškote naujos detalės, kviečiame apsilankyti čia: 👉  www.stepstep.lt

0
    0
    Prekių krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę