Pavasario madose – ryškios spalvos ir moderni klasika

Pavasario madose – ryškios spalvos ir moderni klasika

Gaiviomis, ryškiomis spalvomis šį pavasarį puošiasi ne tik atgyjanti gamta. Jos įkvėpti mados dizaineriai vienas po kito stulbina deriniais, kurių tikrai sunku nepastebėti. Tad jeigu naujo sezono proga nusprendėte papildyti savo spintą naujais pirkiniais, dabar – geriausias laikas sužinoti, kokios mados gatvėse karaliaus atšilus orams.

Netikėti, ryškūs kontrastai

Šis principas galioja tiek audinių raštams, tiek ir rūbų deriniams. Šiemet minimalizmas tiesiog nemadingas! Daug dėmesio skiriama stambiems, vertikaliems baltos ir juodos spalvų dryžiams. Jie sluoksniuojami su ryškiais viršutiniais drabužiais – liemenėmis ir paltais. Pavasario energiją taip pat spinduliuoja įvairios dryžių variacijos, tokios kaip zebro kailio raštas.

Šlovės akimirkos šiemet sulauks ir kitas tradicinis „ornamentas“ – gėlių raštai. Jie grįžta netradicinėmis spalvomis, kurios iš pirmo žvilgsnio nedera tarpusavyje, tačiau maloniai nustebina ir gražiai papildo vienspalvius rūbus.

Populiariausia sezono spalva – žalia

Žydinčius gėlių raštus ir klasikinius dryžius šiemet derinsime su gyvais ir žaismingais žaliais atspalviais. Jie užlies tiek drabužius, tiek ir aksesuarus: rankines ir batus. Beje, madose dominuos ne tik ryškūs, neoniniai atspalviai. Iš naujo atgims ir tamsesni žolės atspalviai, kuriuos prisijaukins net klasikinio stiliaus mėgėjos, kurioms nesinori drąsių pokyčių ar ryškumo.

Trumpi sijonai

Artėjant vasarai, dizaineriai ragina paslėpti ilgus sijonus ir nebijoti atkreipti dėmesį į kojas. Jas galite akcentuoti įvairiais siluetais: klasikiniu „A“ formos kirpimu, lengvomis klostėmis ar tampraus audinio sijonu, kuris paryškins ir kitus figūros privalumus. Ant podiumų šiemet netrūko ir mažiau tradicinių akcentų: plunksnų, blizgių žvynelių, asimetriškų kirpimų, skeltukų.

Naujai pažvelgsime į mados klasiką

Klasikinį paltą, kelnes ir švarką savo spintoje turi kone kiekviena moteris. Šiemet dizaineriai linkę juos paįvairinti netikėtais akcentais. Į švarkus ir marškinius siuvamos spalvingos, netradicinių formų sagos, kelnės puošiamos ryškiais diržais, o klasikiniai paltai papildomi moderniais atlapais, antpečiais ar masyviomis kišenėmis. Ši tendencija – geriausia proga išeiti iš komforto zonos be kategoriškų pokyčių!

Madingi stiliaus akcentai – masyvūs, ryškūs aksesuarai

Niekam ne paslaptis, kad net ir visiškai nuobodų stiliaus derinį galima atgaivinti vien tik aksesuarais. Tai puikiai įrodo ir šio pavasario mados, kurių tikrai nepavadinsi minimalistinėmis. Kuo aksesuarai didesni, masyvesni– tuo geriau! Puikus to įrodymas – į mados viršūnę grįžtančios platformos, kurios ne tik pridės ūgio, bet ir džiugins patogumu. Jos ant podiumų pasirodė kartu su didelėmis ir talpiomis rankinėmis, sukurtomis naudojant ryškias, kartais nes blizgias medžiagas. Taip pat bus madingi ir dideli akiniai nuo saulės, turintys masyvius ir ryškius (žalius, mėlynus, raudonus) rėmelius.

0
    0
    Prekių krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę